Body SDS behandling i Køge

Kom som du er – gå hjem som dig selv

Body SDS behandling i Køge - kvindelig behandler og kvindelig klient

Body SDS behandling i køge

Om Body SDS behandlingen

I vores moderne liv bliver vi belastet fra flere sider. Vi bruger ofte vores krop forkert, så vi får muskelspændinger, oplever ubehag og bliver syge. Vi føler os pressede og bliver stressede. Vi lever i en hverdag præget af høje ambitioner og krav, så vi får præstationsangst og mister overskuddet. Samtidig er der mange følelser, som vi undertrykker, såsom vrede, sårbarhed og nervøsitet – og dermed bliver vores krop presset.

Filosofien bag en Body SDS behandling er, at hverdagens mange indtryk forankres og sætter sig i kroppen, og at krop og følelser ikke er to adskilte elementer, men en helhed. 

Breathe

En body SDS behandling er en blanding af massage greb, ledfrigørelser og pulserende bevægelser.

Jeg kan ved hjælp af disse teknikker frigøre spændinger så der kommer blodgennemstrømning i din krop. Det giver cellerne bedre tilgang til næringsstoffer og gør det lettere at udskille affaldsstoffer.

Dit åndedrag inddrages, som en del af behandlingen. Det spiller en essentiel rolle i frigørelsen af de spændinger, som er lagret i din krop.

Hvordan foregår en behandling?

En Body SDS behandling varer cirka 55 minutter. Vi starter med en kort samtale, hvor vi afdækker de fokusområder, som du gerne vil arbejde med. Det kan for eksempel være, at du har ondt bestemte steder i kroppen, dit humør er trist, eller at du føler dig presset og er stresset. Efter samtalen klæder du dig af til undertøjet, lægger dig på en briks med et tæppe over dig, og behandlingen begynder.

Behandlingen kan foregå i stilhed – eller vi kan snakke sammen undervejs, om det du oplever. Du bestemmer.
Efter behandlingen og i dagene derefter anbefaler jeg, at du drikker rigeligt med vand for at hjælpe affaldsstofferne ud af kroppen. Du kan opleve kortvarige bivirkninger som svimmelhed, hovedpine, ømhed eller humørsvingninger. Du er velkommen til at ringe til mig, hvis bivirkningerne bliver foruroligende for dig.

Skriv eller ring gerne til mig, hvis du har brug det.