Krop og karriere

Skab plads til dig selv

Karriererådgiver Karen Skipper giver karriererådgivning til klient

Krop og Karriere

‘Krop og Karriere’ er et kombinationsforløb af karrierecoaching og Body SDS kropsterapi.

Hvorfor nu det? Jeg har som karrierecoach oplevet mange situationer, hvor mine kunder har haft lyst til at skifte karriere, men er blevet stoppet af, at ‘kroppen sagde fra’, mavepine, halsen snørede sig sammen, tørhed i halsen, hjertebanken – for blot at nævne nogle. Omvendt har jeg også oplevet, at kroppen var klar til at gå næste skridt, men hovedet turde ikke – tanker som -jeg er ikke god nok, jeg passer ikke ind, de kan ikke lide mig, jeg kan alligevel ikke finde ud af det, overtog.

Ved at starte et forløb med ‘Krop og Karriere’ får du de bedste betingelser for at få din krop som effektiv medspiller på din karrierevej. Udover samtaler og kropsterapi, arbejder vi med bevidst vejrtrækning, visualisering, afspænding, kropsbevidsthed og det hele menneske.

Grow

Du kan nikke ja til

Svært ved at trække vejret inden en jobsamtale eller et oplæg

Ondt i ryggen og læggene efter lang tids stress

Spændingshovedpine i travle og udfordrende perioder

Opfaren og hidsig

Trist, depressiv og svært ved at overskue arbejdsdagen

Hovedet vil gerne gå en ny karrierevej – men kroppen følger ikke med

Manglende grounding og ståsted

Opspændte skuldre

Disse kendte kropslige reaktioner kan i mange tilfælde skyldes, at dele af din krop er opspændt og overbelastet, og at der ikke er forbindelse mellem dit hoved og din krop.

Ved at kombinere Body SDS kropsterapi og karrierecoaching kan jeg skabe flow i din krop, så du får mere harmoni mellem dine tanker og din adfærd. For eksempel kan nervøsitet og stress give en opspændt mavesæk og følelsen af at have en ‘knude’ i solar plexus, og ved de teknikker, der er i en Body SDS behandling, kan jeg løsne spændet i mavesækkens muskulatur, så du ikke føler det samme pres og den samme nervøsitet, næste gang, du for eksempel skal holde et oplæg.

En ‘Krop og Karriere’ session foregår på den måde, at vi først tager 45 minutter med karrierecoaching, hvor vi snakker dine karrieretanker igennem. Måske ønsker du at skifte job, videreuddanne dig, avancere eller blive bedre til at holde et oplæg. Vi klarlægger sammen dine potentialer og dine udfordringer. Derefter får du en Body SDS behandling (cirka 50 minutter), hvor vi tager udgangspunkt i de steder i kroppen, der trænger til at blive løsnet i forhold til dine karrieremæssige udfordringer.

Skriv eller ring gerne til mig, hvis du har brug det.

Læs her, hvis du har brug for at læse mere om en Body SDS behandling.