Det siger mine klienter

Jeg kan varmt anbefale Body SDS behandling hos Karen, som har hjulpet mig med at finde balance, ro og hvile i min krop og med mig selv. Min krop bar rundt på en masse sorg, som Karen har hjulpet mig med at få sluppet fri på sin helt igennem fantastiske og professionelle måde. Hos Karen bliver jeg altid mødt med varme, kærlighed, tryghed og omsorg, og jeg hviler nu meget mere i mig selv.

Det føles nogle gange som en ud af kroppen oplevelse på den gode måde, hvor tårer pludselig får frit løb på en behagelig måde og kroppen bliver renset.

Camilla Czuba

Karen har mine varmeste anbefalinger. Efter hun har fået fat i min krop, er det som om jeg igen har fået forbindelse fra mit hoved til min krop. Det er ikke rigtigt til at forklare. Det skal prøves…Så jeg kan kun på det kraftigste anbefale ALLE andre at prøve denne behandlingsform. Det rykker og flytter meget mere end jeg tidligere har prøvet. En forbedring der kan mærkes på både krop og sjæl. 1000 store stjerner fra mig ⭐⭐⭐⭐⭐

Charlotte Sandbäck

Jeg havde altid tænkt, at Body SDS var sådan noget hokus pokus, alternativ behandling som ikke virkede på noget.

Men så prøvede jeg det hos Karen og har siden gået fast ca. en gang om måneden – det er nu ca. 3 år siden.

Karens SDS bodybehandling giver større smidighed i kroppen, hjælper mod ”muse-armen” og får bare hele kroppen til at fungere bedre. Derudover bruger jeg også Karens behandling som et rum, hvor jeg kan tale frit om personlige ting, få vendt ting og sager som måske ville stresse mig på længere sigt, men fordi jeg får talt om det her, undgår jeg stress. Så foruden fysisk behandling får jeg også psykisk behandling.
Du er bare et nyt og bedre menneske efter behandling hos Karen.

Ursula Poulsen